Maansteen armband

 15,15 incl. btw

Beschrijving

Natuurstenen armband maansteen

RVS sluiting

Maat: 18 cm
Wil jij hem korter of langer, stuur ons gerust een berichtje.

 

Werking maansteen:

De maansteen vertoont een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Het stimuleert intuïtie en vruchtbaarheid, terwijl het ook een kalmerend effect heeft op intense emoties. Deze steen bevordert bewustwording van het onbewuste, verbetert de herinnering en het begrip van dromen, en gaat tevens slapeloosheid tegen.

Bovendien heeft de maansteen een verzachtende invloed bij overdreven reacties op situaties en brengt het evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energieën tot stand. Specifiek ondersteunt deze steen vrouwen die zwanger willen worden of al zwanger zijn, en bevordert het een gezonde zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Bij (pre-)menstruele klachten, postnatale ongemakken en symptomen tijdens de overgang kan de maansteen ook verlichting bieden. Het reguleert hormonen, bevordert een positieve spijsvertering en heeft gunstige effecten op de voortplantingsorganen, terwijl het bovendien vochtophopingen vermindert.

 

Disclaimer: Dit product bevat kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar. Zorg ervoor dat kleine onderdelen buiten het bereik van jonge kinderen worden gehouden om ongelukken te voorkomen. Dit product dient uitsluitend onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt.

Extra informatie

Gewicht 20 g
Afmetingen 13 × 11 × 1 cm
Sluiting

Zilver, Goud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maansteen armband” te beoordelen

Andere suggesties…