Rozenkwarts armband

 15,15 incl. btw

Beschrijving

Natuurstenen armband rozenkwarts

RVS sluiting

Maat: 18 cm.
Wil jij hem korter of langer, stuur ons gerust een berichtje.

Werking rozenkwarts:

Rozenkwarts straalt overvloed uit, ondersteunt bij het verwerken van trauma’s en bevordert liefdevolle energie. Het is bijzonder geschikt wanneer je behoefte hebt aan zelfzorg.
De steen heeft een krachtige verbinding met het hart van Moeder Aarde en het universum, waardoor het in staat is programmeringen om te zetten naar pure liefde, zowel in het geven als het ontvangen ervan. Rozenkwarts vergroot zelfvertrouwen, eigenwaarde en stimuleert eigenliefde en zelfacceptatie. Het versterkt empathie, bevordert openheid en behulpzaamheid, en opent de geest voor diverse vormen van schoonheid, waardoor het tevens creativiteit en fantasie stimuleert. Deze steen is zeer geschikt voor het omgaan met burn-outs, stress en depressieve klachten.
Op fysiek vlak heeft rozenkwarts een positieve invloed op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, vruchtbaarheid, borst- en longaandoeningen, verwardheid en voorkomt duizeligheid. Daarnaast biedt het ondersteuning bij ouderdomskwalen, zoals Alzheimer en Parkinson.

 

 

Disclaimer: Dit product bevat kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar. Zorg ervoor dat kleine onderdelen buiten het bereik van jonge kinderen worden gehouden om ongelukken te voorkomen. Dit product dient uitsluitend onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt.

Extra informatie

Gewicht 20 g
Afmetingen 13 × 11 × 1 cm
Sluiting

Zilver, Goud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rozenkwarts armband” te beoordelen