Labradoriet, lavasteen en hematiet natuurstenen armband

 13,50 incl. btw

Beschrijving

Natuurstenen armband aquamarijn

RVS sluiting

Maat: 16,5 – 19 cm
(kleinste stand is de armband 16,5cm en op de grootste stand 19 cm).

Wil jij hem korter of langer, stuur ons gerust een berichtje.

 

Werking Labradoriet:

Labradoriet is een steen die vruchtbaarheid bevordert, zowel voor de aarde als voor de drager. Het staat bekend om zijn vermogen om onvruchtbaarheid tegen te gaan en stimuleert tevens creativiteit en fantasie.

De steen fungeert als beschermend schild tegen negatieve invloeden uit de omgeving en tegen mensen die veel energie bij je wegnemen. Labradoriet vermindert angst en bevordert kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Daarnaast brengt de steen vergeten herinneringen naar boven en heeft het bloeddrukverlagende en kalmerende eigenschappen. Het reguleert de stofwisseling en heeft een positieve invloed op aandoeningen zoals verkoudheid, jicht, reuma, oogklachten, onregelmatige menstruatie en menstruele klachten. Door zijn kleuren heeft labradoriet de meest effectieve werking op het zonnevlechtchakra (spijsvertering), het keelchakra en het voorhoofdchakra (stimuleert creativiteit, communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en empathie).

 

Werking Hematiet:

Deze steen heeft een beschermende, harmoniserende en aardende werking. Hij bevordert zelfvertrouwen en zelfrespect, en zorgt voor balans tussen uitersten. Bovendien vergroot hij de wilskracht en de drang om te overleven. Deze steen verbetert de concentratie en het geheugen, en neemt onrust weg. Hij ondersteunt ook bij verslavingen en dwangstoornissen.

Hematiet helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, bloedneuzen en menstruatieklachten. De steen brengt balans in de hormoonhuishouding en bevordert een beterslaappatroon. Hematiet heeft een positieve invloed op de stofwisseling, waardoor gewichtsverlies wordt bevorderd. Hij ondersteunt herstel na zware operaties en heeft een pijnstillende werking.
Let op: bij ontstekingen kan de steen deze verergeren

 

Werking lavasteen:

In de lavasteen wordt houdt de aardse energie het vuur een beetje in toom.
De steen zorgt ervoor dat je grote wilskracht hebt. Hij geeft moed, kracht en volharding. Lavasteen zorgt ervoor dat je in actie komt en biedt je doorzettingsvermogen.
Tevens zorgt de steen ervoor dat alle extra energie wordt afgevoerd, hierdoor komen je eigen krachten op een goede evenwichtige manier tot uiting.

 

 

Disclaimer: Dit product bevat kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar. Zorg ervoor dat kleine onderdelen buiten het bereik van jonge kinderen worden gehouden om ongelukken te voorkomen. Dit product dient uitsluitend onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt.

Extra informatie

Gewicht 15 g
Afmetingen 15 × 10 × 1 cm
Sluiting

Zilver, Goud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Labradoriet, lavasteen en hematiet natuurstenen armband” te beoordelen