Bergkristal armband

 16,35 incl. btw

Beschrijving

Natuurstenen armband.

RVS sluiting

Maat: 16,5 – 19 cm
(kleinste stand is de armband 16,5cm en op de grootste stand 19 cm).

Wil jij hem korter of langer, stuur ons gerust een berichtje.

 

Werking Bergkristal:

Bergkristal reguleert niet alleen energie, maar absorbeert, geeft, en slaat ook energie op. Het is een neutrale en zuivere steen, waardoor het onmisbaar is bij heling.

De steen staat erom bekend een fysieke reiniger te zijn. Het zuivert, reinigt en versterkt het aura, en bevordert de helderheid van drijfveren en motieven, terwijl het talrijke ideeën stimuleert.

Bergkristal vergroot de concentratie en het heldere denken, en bevordert een neutrale houding. Het draagt bij aan het verlichten van zware emoties.

De helende eigenschappen van de steen strekken zich uit tot problemen met huid, haar, botten, tanden en nagels. Het heeft ook een remmend effect op overmatig transpireren, geur en bij zweetvoeten. Daarnaast biedt het ondersteuning bij evenwichtsstoornissen, misselijkheid, reisziekte en zeeziekte. Bergkristal is bijzonder geschikt bij verkoudheden en griep.

 

 

Disclaimer: Dit product bevat kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar. Zorg ervoor dat kleine onderdelen buiten het bereik van jonge kinderen worden gehouden om ongelukken te voorkomen. Dit product dient uitsluitend onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt.

Extra informatie

Gewicht 20 g
Afmetingen 13 × 11 × 0,5 cm
Sluiting

Zilver, Goud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bergkristal armband” te beoordelen