Agaat armband

 11,50 incl. btw

Beschrijving

Natuurstenen armband.

RVS sluiting

Maat: 16,5 – 19 cm
(kleinste stand is de armband 16,5cm en op de grootste stand 19 cm).

Wil jij hem korter of langer, stuur ons gerust een berichtje.

 

Werking Agaat:

Agaat is een steen die stabiliteit biedt, aardt en beschermt. Het bevordert innerlijke rust en een nuchtere houding, waardoor zelfreflectie mogelijk wordt.

De positieve invloed van agaat strekt zich uit tot het rationeel en logisch denken, waarbij het tevens een gevoel van veiligheid creëert en zorgt voor evenwicht tussen lichaam, ziel en geest.

Agaat is met name geschikt voor zwangere vrouwen, omdat de steen een beschermende werking heeft op de baarmoeder, een positief effect heeft op de groei van de baby en de melkproductie stimuleert. De steen voorziet zowel moeder als baby van een liefdevolle energie en is tevens heilzaam bij hormonale schommelingen, vruchtbaarheidsproblemen en aandoeningen in de baarmoeder.

Daarnaast heeft agaat een gunstige invloed op de maag, blaas, ogen en bloedvaten.

 

Disclaimer: Dit product bevat kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar. Zorg ervoor dat kleine onderdelen buiten het bereik van jonge kinderen worden gehouden om ongelukken te voorkomen. Dit product dient uitsluitend onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt.

Extra informatie

Gewicht 20 g
Afmetingen 13 × 11 × 0,5 cm
Sluiting

Zilver, Goud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agaat armband” te beoordelen