Baby bingo

 0,50 incl. btw

Artikelnummer: BSABINGO Categorie:

Beschrijving

Baby bingo.

Let op! Je koopt de bingo-kaarten per persoon.

Bingo is het bekende spel waarbij het doel is om getallen weg te spelen. Echter tijdens deze baby-bingo hebben wij geen getallen maar afbeeldingen rondom het thema ‘baby’. Je hebt bij dit spel een spelleider, deze toont alle afbeeldingen en geeft een zo duidelijk mogelijke beschrijving hiervan. De spelers hebben allemaal 1 kaart voor zich en controleren of ze de getoonde afbeeldingen op hun kaart hebben staan. Indien dit het geval is, strepen zij deze afbeelding door. Heb je een horizontale, verticale of schuine rij volledig doorgestreept, dan heb je een bingo. Je roept ‘bingo’ en de spelleider controleert of dit klopt. Indien het een juiste bingo is, win je een prijs. Eventueel kun je dan nog voor 2 volle rijen spelen en voor een volle kaart.

o Voorbereidingen:
– Knip de afbeeldingen van het bingospel uit.
– Zorg voor voldoende pennen en/of stiften. Wil je vaker bingo spelen is het verstandig om de kaarten te kopiëren of om gebruik te maken van fiches.

Tip! Het is wellicht leuk om voor een aantal prijsjes te zorgen, zoals bijvoorbeeld: een fles wijn (leuk voor als de mommy to be weer een drankje mag doen), een reep chocolade, een fles shampoo etc.

 

 

Extra informatie

Kleur

Roze, Blauw, Mix van roze en blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Baby bingo” te beoordelen